Marina Punat & Parkiranje

Punat, početna točka sjevernog Jadrana za skoro sva putovanja duž jadranske obale, bilo jedrilicama, bilo gliserima.
Pronaći ćete fantastične otoke i luke da se usidrite i uživate u svakoj minuti svog odmora.

Marina Punat Punat na otoku Krku je smješten kraj jedne od najslavnijih marina u sjevernom Jadranu i do njega se lagano stiže preko Rijeke. Ovako pogodan pristup je dodatan razlog zašto naši gosti vole ovdje započinjati svoju avanturu.

Putovanja uglavnom kreću u smjeru Raba ili Velog i Malog Lošinja. Mnogi mali otoci u području vas pozivaju da se usidrite i zaustavite na odličnoj večeri.

Saznajte više: www.marina-punat.hr

 

PARKING


Karta koju dobijete prilikom ulaska u Marinu Punat omogućava vam da ostanete sat vremena besplatno ako želite ostaviti svoje stvari na brodu. Nakon toga, Marina računa svoje usluge po službenom cjeniku:

Za aute, motore i prikolice:
- 1 sat -  3,00 Eur
- 1 dan - 15,00 Eur

Obratite pažnju na to da parking naplaćuje Marina Punat. Kartica vam omogućava da izađete iz Marine zbog šopinga i vratite se tijekom tjedna.

Plaćanje je moguće na recepciji Marine i sa Eurima jer tamo postoji i mjenjačnica za razliku od drugih mjesta gdje je jedina valuta isključivo Kuna.

Marina Punat

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.