O nama

Garant d.o.o. je obiteljska firma utemeljena 1991. godine. Svoj prvi brod, legendarni Elan 331 - Irena privezali smo 2000. godine u marini Punat. Osnovna djelatnost tvrtke je iznajmljivanje jedrilica i charter maGarant Charter team on Dusseldorf boat show 2014nagment.

Od samih početaka, korak po korak, ne žureći u nabujalo hrvatsko čarter tržište gradili smo standarde kvalitete i odnosa sa gostima da bismo dosegli današnju poziciju lidera na sjevernom Jadranu. Naša flota sastoji se od dva katamarana te novijih i starijih jedrilica u responu 30-51 stopu koji su svojim cijenama dostupni svim gostima.

Posebno smo ponosni na brzu intervenciju i učinkovit servis te profesionalno i ljubazno osoblje zbog kojeg su mnogi povremeni, slučajni gosti postali stalni. Velik izbor plovila, jednostavan i brz postupak rezervacije te dodatni trud koji posvećujemo svakom gostu samo su neke od naših prednosti.
Naš posao završava tek onda kada sretni i zadovoljni klijenti provedu svoj godišnji odmor na odlično održavanom brodu te razmišljaju kako će i svoj slijedeći godišnji odmor provesti sa nama. Ili tada ponovno počinje...

 

Our first Boat - the legendary Elan 331, IrenaNaš prvi brod, Elan 331 - Irena


 


 


 


 
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.